Workshop Yoga facială cu Diana Vișan

May 7, 2018

Joi, 17 Mai | ora 19.10 -21.10

ACCES ▸ 75 lei / membri, non-membri

Face Yoga este metoda care, practicată regulat, este dovedit că îndeparteaza 5 ani de pe față! Deja folosită de oameni din întreaga lume, aceasta ajută femeile și bărbații, deopotrivă, să obțină o față tonifiată și vibrantă.
Cum? În cel mai simplu și natural mod cu putință. Folosind mușchii feței, posturi corporale corecte, atenția și respirația conștientă.

Combinația de exerciții de relaxare și exerciții de tonifiere face din Face Yoga un instrument puternic care încetinește ritmul de îmbatranire a feței si gâtului și diminuează urmele lăsate deja de trecerea timpului.
In felul acesta, Face Yoga este o alternativă naturală și blândă la metodele invazive de reîntinerire atât de populare din ultima vreme.

La acest workshop veți învăța, concret, câteva practici care vă vor revigora musculatura feței și pe care le veți putea îngloba foarte ușor în ritualurile voastre zilnice de frumusețe.

Pentru participarea la acest workshop nu este necesară nicio experiență anterioară. Vă invităm doar să aveți o ținută comodă care să vă confere lejeritate în mișcare!

Programări la: 0735.444.801 sau direct la recepția Blue Studio
hello@blue-studio.ro
Str. Soldat Gheorghe Matac nr. 15-17, sector 2, București, sediul Dimar

Leave a Reply

Your email address will not be published.