Redescoperă-ți fața cu Face Yoga! – 21 Martie

March 12, 2018

Miercuri, 21 martie, la ora 19, în str. Lunei nr. 5 , vă invităm la un workshop introductiv în Face Yoga!

Face Yoga este metoda care, practicată regulat, este dovedit că îndeparteaza 5 ani de pe față! Deja folosită de oameni din întreaga lume, aceasta ajută femeile și bărbații, deopotrivă, să obțină o față tonifiată și vibrantă.

Cum? În cel mai simplu și natural mod cu putință. Folosind mușchii feței, posturi corporale corecte, atenția și respirația conștientă.

Combinația de exerciții de relaxare și exerciții de tonifiere face din Face Yoga un instrument puternic care încetinește ritmul de îmbatranire a feței si gâtului și diminuează urmele lăsate deja de trecerea timpului.
In felul acesta, Face Yoga este o alternativă naturală și blândă la metodele invazive de reîntinerire atât de populare din ultima vreme.

La acest workshop veți învăța, concret, câteva practici care vă vor revigora musculatura feței și pe care le veți putea îngloba foarte ușor în ritualurile voastre zilnice de frumusețe.

Structura worksopului :
– 30 minute prezentare: ce este Face Yoga, care sunt principiile din spatele metodei, care sunt problemele pe care le rezolvă și cum anume;
– 60 minute practică generală pentru tonifierea feței și gâtului;
– 30 minute Q & A la o ceașcă de ceai.

Pentru participarea la acest workshop nu este necesară nicio experiență anterioară. Vă invităm doar să aveți o ținută comodă care să vă confere lejeritate în mișcare!

Workshopul este susținut de Diana Vișan, singurul trainer acreditat Face Yoga Method din București.

Investiția este de 75 Ron/participant.

Solicitarile de înscriere se fac la adresa de e-mail contact@faceyogaessentials.ro

Vă așteptăm cu drag!

Leave a Reply

Your email address will not be published.