Revitalizează-ți chipul cu Face Yoga

June 11, 2019

Luni, 24 iunie, ora 19, vă invităm la un workshop introductiv în Face Yoga, combinația unică de expresii faciale și posturi corporale care ajută la diminuarea și chiar îndepărtarea semnelor de îmbătrânire de pe față și gât.

Alternarea exercițiilor de relaxare cu cele de tonifiere, completate de respirație conștientă și atenție în practică, are ca rezultat o înfățișare tinerească, vibrantă , cu contururi mai ferme și cu o piele radioasă.
Face Yoga este un instrument natural și blând, dar în același timp puternic , care te ajută să ai o înfățișare plăcută și tonică indiferent de vârstă.

În cursul acestui workshop învațăm câteva tehnici concrete care revitalizează mușchii feței și care pot fi de îndată integrate în rutina zilnică de îngrijire.

Ne vom concentra asupra zonelor celor mai expuse la ridare, lipsă de tonus și fermitate: ochi, șanțuri nazolabiale, barbie dublă și gât.

Structura worksopului :
– 30 minute prezentare: ce este Face Yoga, care sunt principiile din spatele metodei, care sunt problemele pe care le rezolva și cum anume;
– 75 minute practică Face Yoga
– 15 minute timp pentru discuții , întrebări și răspunsuri, la o ceașcă de ceai relaxant

Pentru participarea la acest workshop nu este necesară nicio experiență anterioară și îi încurajăm mai ales pe cei care nu au pășit niciodată într-un studio de yoga să o facă acum! Avem nevoie doar de o ținută comodă care să ne confere lejeritate în mișcare. 😊

Workshopul este susținut de Diana Vișan, trainer certificat Face Yoga Method ( Fumiko Takatsu)

Investiția este de 90 Ron/participant , iar numărul de locuri este limitat.
Solicitările de înscriere se fac la adresa contact@faceyogaessentials.ro ; înscrierea va fi considerată validă în momentul în care veți efectua plata conform modalității despre care vei afla ulterior solicitării inițiale.

Leave a Reply

Your email address will not be published.